Za dodatne informacije pozovite D.R. Gilbert Centar : 381 11 404 2809

  • facebook
  • twitter
  • flickr
  • youtube
 
Dr Gilbert Centar

Vesti

DANAS NAM JE DIVAN DAN, DIVAN DAN… SLAVIMO PRVI ROĐENDAN :-))))

29/10/2013Share-ujte:
rođProšlo je tačno godinu dana otkada smo u jednu lepu subotu u Dečanskoj 2, popili prvu času šampanjca u čast početka naše zajedničke Akademije komercijalne komunikacije.Akademija je počela sa našim “prvacima” – Natašom, Jovanom, Peđom, Marijanom, Japancem, Milanom, Dačom, Lapčićem, Snežom Paunović I Snežoom Bakić, Jocom, Nešom… Od toga dana,narednih 6 meseci smenjivali su se ideje, znanja, iskustva, smeh, zabave, druženja školska I vanškolska…Bio je to spoj različitosti koji je znao kada I kako da bude jedinstvena celina…

Nakon nepunih mesec dana od početka I generacije, zbog naših drugara Ace I Jasmine koji se nisu mogli prikjučiti prehodnoj grupi, krećemo sa upisom u sledeću generaciju. Nju su činili Jasmina, Nikola, Zoran, Sanja, Igor, Saša, Kristina, Izabela, Aca… I najmlađi drugar Matej koji je tada mami Kristini bio u stomačiću. I mi smo, uporni od septembra do marta (uz malo posustajanje nekolicine) , pregurali mnoge kišne, snežne subote zajedno, vežbali, učili, smejali se, družili….

I pre nego što smo završili zvanično sa II generacijom, upoznali smo se I sa našim najnovijim … U subotu, 23.marta nazdravili smo za početak lepog sada osmomesečnog druženja sa Zoricom, Aleksandrom, Sanjom, Ljubom, Miodragom, Vladom, Miroslavom, Sašom, Nenadom, Ivanom, Marijom, još jednom Ivanom, Jelenom, Vladicom, Markom, još jednim Ivanom I Zlatkom… Zajedno smo već gotovo polovinu programa prešli. I već možemo slobodno reći – spoj neverovatnih energija, iskustava, znanja, sigurnosti, vere u sebe, nas… velike doze entuzijazma…
Iz subote u subotu, svi uživamo u neverovatnoj energiji…

Dakle, svi naši drugari akademci– od prvog dana našeg poznanstvna su sastavni deo naše Akademije, pa samim tim i sastavni deo nas.

Hvala svima što nas čine ponosnim… Ponosimo se njihovimuspesima pre, tokom i I nakon akademije… Ponosimo se kvalitetnim vremenom koje smo zajedno provodili I provodimo I dalje…Ponosimo se svime što smo jedni od drugih naučili.
Oni su zaslužni što se ponosimo celokupnom Akademijom. Hvala im na tome.

I što bi Dragiša, direkto Akademije rekao: “ Da do drugog rođendana ne samo da naučimo sigurnije da hodamo, već da naučimo I da trčimo”!

 

Napišite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna.

Napišite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 − five =