PozoviKontakt

Aleksandar Simić

Kao predavač D.R.Gilbert centra i osnivač AC (Alex Consulting) kroz svoje treninge i konsultantske usluge nudi kreativni pristup učenju i unapređenju poslovnih sposobnosti svojim klijentima.

Iako je učenje neophodnost današnjice, to ne znači da ono treba da bude dosadno i naporno. Radeći godinama sa mnogim saradnicima i klijentima, učvrstio je svoje duboko uverenje da dobra atmosfera, uvažavanje različitosti i kreativnost, stvaraju iskreni pozitivni doživljaj sticanja znanja i veština.

Nakon završenih studija prava u Beogradu skoro celu svoju karijeru gradio je u stranim i domaćim kompanijama, pretežno u FMCG sektoru. Jedan od pionira i aktivnih kreatora poslovnih sistema i strategija upravljanja u Srbiji, značajno je doprineo afirmaciji modernog i inovativnog načina razmišljanja u sredinama u kojima je radio.

Svoje iskustvo je sticao na različitim izvršnim i menadžerskim pozicijama u prodaji i marketingu (Regionalni direktor, Direktor prodaje, Trade Marketing Manager, Product Manager i dr.) kao i upravljajući različitim projektima za klijente u zemlji i okruženju.

Kompanije u kojima je gradio svoju karijeru su Coca Cola Helenic Company, Agroekonomik-Moć Prirode, Grand Prom-Grand Kafa, Centroproizvod, Jaffa i dr.

Sazrevajući i unapređujući svoje mogućnosti, otkrio je i svoj talenat da prenosi znanje drugima. Gde god je radio stvarao je bolje i stručnije saradnike od kojih je većina danas na istaknutim rukovodećim pozicijama u uspešnim domaćim i stranim kompanijama.

Neke od kompanije kojima je u predhodnoj godini pomagao da unaprede svoje poslovanje su Polimark, Montecco, Calsberg, Lusso,Aleva, MDI, Strauss, BIC i dr.

Pored rada u kompanijama učestvovao je na mnogim istraživačkim projektima i izlagao radove na seminarima. Aktivno piše za poznate FMCG časopise Progressive i In Store i radi na sopstvenoj knjizi.

  • Podeli :