PozoviKontakt

Aleksandra Bezmarević Stević

Po vokaciji diplomirani ekonomista, a u duši je veliki kreativac, je nakon 10 godina rada u različitim oblastima (novinarstvo, direktna prodaja, edukacije u oblasti prodajnih treninga) usavršila svoje veštine digitalnog marketinga i otisnula se u freelance vode i započela karijeru u oblasti društvenih mreža.

Njen primarni posao podrazumeva kreiranje strategije i sadržaja na facebook-u i instagramu za različite klijente: prestižne hotele, restorane, zlatare, različite domaće i strane brendove. Pored toga ona drži konsultacije renomiranim kompanijama koje in house vode svoje poslovne profile na društvenim mrežama, takođe drži i individualne edukacije za one koji žele da na profesionalniji način predstave svoj proizvod ili uslugu i za one koji žele da razviju karijeru kao Community Manager.

 U njenom portfoliju nalazi se preko 200 klijenata sa kojima je sarađivala do sada (Neki od njih su i Mlekara Šabac, Pik Bečej, SL Jokić, Silver Lake Resort, Zlatara Spenderela, Čep za Hendikep…i mnogi drugi)

  • Podeli :