PozoviKontakt

Darko Todorović

Dugogodišnji je trener i ekspert iz oblasti komuniciranja, odnosa sa javnošću, javnog nastupa, marketinga i korporativne društvene odgovornosti (CSR).

Sertifikovani je trener Persone Global i Stalne konferencije gradova i opština (marketing i javni nastup). Prošao je Eriksonov trening “Umetnost i nauka koučinga”, kao i obuku za trenere Evropske banke za obnovu i razvoj iz oblasti marketinga. Tokom profesionalne karijere bio je trening menadžer u kompaniji Stav (zastupnik Samsunga CE za tržišta Srbije i Crne Gore) i kreativni direktor marketing agencije Razor.

Učestvovao je u kreiranju i realizaciji velikog broja komunikacijskih i promotivnih strategija, advertajzing i PR kampanja, kao i u definisanju specifičnih, društveno odgovornih koncepata za brojne klijente.

Poseduje višegodišnje iskustvo u radu sa sva tri društvena sektora, kao i sa brojnim međunarodnim kompanijama, organizacijama i institucijama (Nikšićka pivara, Zepter, BOSH, Diversey, TASKI, Fruvita, Vlada Republike Srbije, Fridrih Ebert fondacija, UNICEF, UNDP, Ambasada SAD u Srbiji, Produkcijska kuća Advantage i RTV B92, Sekopak …).

Diplomirao je ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

  • Podeli :