PozoviKontakt

Dragana Bačanek

Savetnik je za lični razvoj i predavač. Više od deset godina radi jedan na jedan sa klijentima, drži predavanja, seminare i radionice na temu ličnog razvoja i prosperiteta.

Poznata je kao vrlo autentičan i inspirativan predavač, koji dotiče kako um tako i srce i pokreće na promene, rast i razvoj klijenata.

Na Fakultetu za menadžment je dilomirala na temu „Nauka o uspehu“, a svoju edukaciju nastavila je u centrima za duhovni razvoj u Italiji i Americi.
Dragana u onome što radi, spaja zapadni naučni pristup i drevne duhovne tehnike usmerene na razvoj svesti i ljudskog potencijala. Pre nego što se sticajem životnih okolnosti, usmerila u pravcu ličnog razvoja i pomaganja ljudima da postanu najbolja verzija sebe, bila je vlasnik i direktor proizvodnje „Simply“ dečije robne marke.

Na različitim projektima sarađivala je sa mnogim studenskim organizacijama, kao i sa farmaceutskom kućom “Roche”, marketinškom agencijom “Saatchi & Saatchi”, Ministarstvom omladine i sporta, kompanijom “Imlek”, JCI-om..

Bila je stalni saradnik časopisa „U zdravom telu“, kao i istoimene emisije na RTS-u, magazina „Lilly“, farmaceutskog časopisa „Eva“, pisala je kolumnu za „Bazar“ i časopis koji se bavio alternativnom medicinom „Iscelitelj“.

  • Podeli :