PozoviKontakt

Svetlana Gašević – gostujući predavač

Predavač je na programu „Organizacija promocija i događaja kao efikasni instrumenti u prodajnoj politici preduzeća“.

Svetlana je sertifikovani trener za vođenje trening programa a oblast prodaje, menadžmenta i marketinga je izabrala kao oblast kojom se bavi duže od 10 godina.

Završila je osnovne i master studije na Fakultetu Tehničkih Nauka u Novom Sadu, na smeru Investicioni menadzment. Iskustvo u prodaji stiče još za vreme prvih dana studiranja, pozicijom predstavnika prodaje na terenu i na licu mesta prodaje, gde ubrzo napreduje na poziciju supervizora, koordinatora i menadžera.

Rad u La Fantana doo, Nis Gasprom, asocijacija austrijskih osiguravajućih kuća, dovela su da različita iskustva, omoguće donošenje odluke o pokretanju sopstenog biznisa. Danas je vlasnica agencije za reklamu, konsalting i menadžment Ns Promo Team, koja postoji na tržištu od 2009.godina i koja realizuje aktivnosti pospešenja prodaje (promocije, događaje, sajamske nastupe, internet marketing) za svoje klijente kao i treninge na temu organizacije promocije, pospešenja prodaje i event menadžmenta.

I danas, svakodnevno prodaje svoje usluge i od prodaje živi. Entuzijazam, poverenje, korektan i flexibilan, a ujedno čvrst i stabilan, samopouzdan odnos osnova su njenog stava kako da postanemo i ostanemo u režimu zadovoljnog prodavca, poslodavca i marketing menadžera koji ostvaruje rezultate.

Tokom godina usavršava se edukacijama profesionalnog i licnog razvoja jer polazi od teze da je poznavanje psihologije ličnosti značajno za bilo koji vid prodajnog pregovaranja i marketinškog nastupa, stoga u svojim predavanjima istu pažnju posvećuje i psihološkom razumevanju potreba i očekivanja učesnika prodajnog procesa.

Dobitnica je raznih sertifikata (licenca za trenera Tim centra za edukaciju, sertifikat konsultanta Nacionalne Agencije za regionalni razvoj u oblasti prodajne komunikacije i motivacije, sertifikate event menadzmenta, neverbalne komunikacije, sertifikat Dr Gilbert Akademije Komercijalne komunikacije, Sertifikat Dr Gilbert programa Napredne Veštine prodaje, berzanskog poslovanja, Sertifikat Internet marketinga …

  • Podeli :