PozoviKontakt

Ne znam da li ste ikada razmišljali o tome koliki je rok trajanja našeg znanja i postojećih veština? Nema preciznog odgovora, ali jedno sa sigurnošću mogu da tvrdim – naša znanja i veštine zastarevaju velikom brzinom! Bez obzira na činjenicu koliko smo danas dobri u nečemu, ako zastanemo i prestanemo da usvajamo nova znanja problem je odmah na vidiku. Dileme nema! Ako vremenom ne postajemo bolji, vremenom sigurno postajemo lošiji.
NEPRESTANO UČENJE I USAVRŠAVANJE JE MINIMALAN ZAHTEV ZA USPEH U BILO KOJOJ OBLASTI.
Osnovni cilj konstantne obuke jeste sticanje konkretnih znanja i veština ili korisnih sposobnosti da bi se povećala efikasnost, sveopšta produktivnost kompanije i na kraju krajeva da bi se olakšao proces rada samih radnika i putem novih znanja povećala njihova vrednost.
Imajući u vidu sve izrečeno, savremeni lider ima konstantni zadatak da deluje u dva smera:
Prvi – da stalno traga za novim znanjima i veštinama, da investira u svoj razvoj i edukaciju.
Drugi – da utiče na prenos znanja i obuku svojih saradnika i to u najširem smislu.

Akademija poslovnih znanja i veština D.R. Gilbert pruža polaznicima adekvatna praktična i teorijska znanja za obavljanje menadžerskih pozicija. Studijski program „Strateško upravljanje poslovanjem“ se sastoji od 11 predavanja za unapređenje liderskih veština.

Bendžemin Frenklin kaže: „Ulaganje u znanje donosi najveće kamate“. Jer svi smo mi neznalice, samo u različitim oblastima…


4 + četiri =