PozoviKontakt

Hej,
Regruteri, HR Administrativci, Comp & Ben eksperti, Trening specijalisti, Happiness i Satisfaction manageri, HRBPs, People officeri i svi ostali koji ste već u HR-u a radite samo jedan deo HR procesa!
Da li ste razmišljali da je dobro da proširite svoje znanje i na druge HR oblasti i tako povećate svoje šanse da postanete HR menadžeri i bavite se integrisanim HR-om?
HR ne može da se uči usput, povremeno i parcijalno. Čoveka ne možemo da podelimo na procese.
Kao odgovorni profesionalci ne bi trebalo da učimo iz pokušaja i svojih pogrešaka ili kopirajući tuđe leadership modele.
Naučimo osnove HR-a a onda razvijajte svoje stilove, naučeno modifikujte prema vašim timovima, korporativnoj kulturi i industriji u kojoj radite. Bez dobre osnove nema ni dobre nadogradnje.
Prošlo je vreme šefova. Dolazi vreme partnera.
Vreme u kome je glavna valuta znanje. Budite spremni.
HR Akademija je mesto gde ćemo vam predavati znanje, iskustvo, etiku i stil rada koji će vas inspirisati i ojačati kao eksperte.
Sada imamo mesto gde može da se uči HR iz prakse, nema vise izgovora.
Važno je znati ali je jos vaznije znati “kako”. Znanje za profesionlano samopouzdanje.
Da budemo dovoljno jak oslonac svima kojima je potrebna pomoć ili podrška. Svima zbog kojih HR postoji u organizacijama.

Prijavite se za program HR Akademije. Mi krećemo 9. oktobra “live”, uz maksimalne mere bezbednosti. Hotel Mona Plaza, na Dorcolu.
Grupe do max 15 polaznika. Ako je veći broj prijavljenih, imaćemo 2 ili više grupa i isto toliko termina.
Za sve detalje i prijave ovo je kontakt:
Biljana Đorđević, Executive manager
062/235-913
akademija@drgilbert-centar.com

Ako su ljudi naše najveće bogatstvo, onda bi trebalo da se prema tom bogatstvu odnosimo krajnje odgovorno, da ga dobro čuvamo, unapređujemo i umnožavamo!

Vaš D.R. gilbert group i HR Professional Solution tim

 

 


petnaest − 2 =