Za dodatne informacije pozovite D.R. Gilbert Centar : 381 11 404 2809

  • facebook
  • twitter
  • flickr
  • youtube
 
Dr Gilbert Centar

Vesti

Testiranje polaznika III generacije akademije komercijalne komunikacije

25/11/2013Share-ujte:

 

20131124_150108

I III generacija akademije je stavila tačku na I… U nedelju, 24.11.2013. proverili su svoje do sada stečeno znanje pismeno kroz test i usmeno kroz unapred pripremljenu prezentaciju…
I oni su u prethodnom periodu verno radili…učili su od 6 različitih, u praksi dokazanih trenera…učili su o prodaji, pregovaranju, komunikaciji, javnom nastupu, prezentacijskim veštinama, trade marketingu, maerketingu u praksi, naplati potraživanja, poslovnom bontonu… I naravno, učili su jedni od drugih. Naučili su kako je poslovati u kozmetičkoj industriji, u domenu internet komunikacija, u građevinskoj industriji, u maloprodaji, veleprodaji, distribuciji, u direktnoj prodaji….
Razmenjivali su kako poslovne tako i životne ideje i iskustva.

Akademci su sve vreme trajanja Akademije ocenjivani i praćeni od strane trenera i zvanično ocenjeni po još dva kriterijuma – pismeno kroz test, i usmeno kroz prezentaciju koju su izlagali pred tročlanom komisijom.
Svi su pokazali ogroman napredak.

Zvaničnu dodelu diploma ćemo organizovati krajem decembra meseca. Do tada, mi im želimo mnogo uspeha u daljem radu, mnogo dobrih poslovnih odluka, zavidnih rezultata… a mi ćemo uvek biti tu kao podrška u svakom smislu.

 

Napišite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna.

Napišite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × three =